Østerfælled Torv 19, København Ø
32 12 01 98 Kontakt os

Værksted

I Saxil Cykler går vi meget op i vores værksted og i cykelmekaniker håndværket. Vi ansætter kun de dygtigste mekanikere og går meget op i at folk er udannet cykelmekaniker.

Vi mener det er vigtigt at gøre plads til lærlinge for at holde branchen i gang. Vi har derfor altid minimum en lærling under uddannelse. Det er vores overbevisning, at gode vilkår for de ansatte, skaber den bedste service og udførelse af arbejdet for vores kunder. Alle vores medarbejdere er dækket under overenskomst fra Dansk Metal så vores ansatte altid har de bedst mulige vilkår.

Vores butik og værksted er lokaliseret på Østerbro på adressen Østerfælled torv nr 19. Kom forbi med din cykel. Vi er altid klar til at tage et kig og finde den bedste løsning på problemet. Vi har siden 2010 solgt og repareret Christianiacykler, og har derfor også et højt fagligt niveau inden for alle former for ladcykler.

Vejledende priser på de mest gængse reparationer

 • Lapning
  68,- kr.
 • Ny slange
  161,- kr.
 • Serviceeftersyn
  199,- kr.
 • Serviceeftersyn på ladcykler
  299,- kr.
 • Timeløn på ladcykler
  672,- kr.

Tidsbestilling

Det er muligt at bestille tid til en reparation hvor du for eksempel afleverer din cykel om morgenen og henter den om aftenen. Ring evt. for tidsbestilling eller kontakt os i en af vores forretninger.

SMS-besked ved endt reparation

Når vi er færdig med at reparere din cykel sender vi dig en SMS – besked, hvis du ønsker det.