Østerfælled Torv 19, København Ø
32 12 01 98 Kontakt os

Værksted

I Saxil Cykler går vi meget op i vores værksted og i cykelmekaniker-håndværket. Vi ansætter kun de dygtigste mekanikere og går meget op i, at folk er uddannet cykelmekaniker.

Vi mener, det er vigtigt at gøre plads til lærlinge for at holde branchen i gang. Vi har derfor altid minimum en lærling under uddannelse. Det er vores overbevisning, at gode vilkår for de ansatte skaber den bedste service og udførelse af arbejdet for vores kunder. Alle vores medarbejdere er dækket under overenskomst fra Dansk Metal, så vores ansatte altid har de bedst mulige vilkår.

Vores butik og værksted er lokaliseret på Østerbro på adressen Østerfælled torv nr 19. Kom forbi med din cykel. Vi er altid klar til at tage et kig og finde den bedste løsning på problemet.

Vi har siden 2010 solgt og repareret Christianiacykler, og har derfor også et højt fagligt niveau inden for alle former for ladcykler til både damer og herrer.

Tidsbestilling

Det er muligt at bestille tid til en reparation, hvor du for eksempel afleverer din cykel om morgenen og henter den om aftenen. Ring evt. for tidsbestilling eller kom ned i butikken.

SMS-besked ved endt reparation

Når vi er færdige med at reparere din cykel, sender vi dig en SMS – besked, hvis du ønsker det.

Din kurv