Butik

Cykelhandler

Velkommen til Saxil Cyklers online cykelhandler. Her kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af cykler og tilbehør. Her finder du både herrecykler, damecykler og børnecykler samt alt fra bagkurve og barnestole til låse og lygter.

Se udvalget længere ned på siden, eller besøg os på Østerfælled Torv 19 på Østerbro.

Saxil Cykler – din cykelhandler København

København er en cykelby. Faktisk er den igen og igen blevet kåret til verdens bedste bedste cykelby. Det skyldes blandt andet de gode cykelforhold samt Københavns Kommunes mål om, at 50 % af ture til arbejde og uddannelse i kommunen skal ske på cykel.

Bor du selv i København eller omegn, er du højst sandsynligt også trofast bruger af byens fintmaskede net af cykelstier – eller også vil du gerne være det. I så fald kan du roligt udforske Saxil Cyklers online cykelhandler.

Her finder du alle de kendte mærker som Batavus, Christiania cykel, Raleigh og Jopo, ligesom du også kan læse mere om og bestille Nørrebro-, Vesterbro- og Østerbro-cyklerne – en serie af cykler, som vi selv selv har udviklet og designet.

Cyklerne er udviklet specielt til bylivet og til dig, der gerne vil hurtigt rundt i byen på komfortabel vis – uanset om du er familiefar med brug for plads til børnene, du er teenager, eller du bare er på udkig efter en let og elegant cykel.

Se også vores fysiske cykelbutik

Foretrækker du at se cyklerne helt tæt på, er du altid velkommen i vores fysiske cykelbutik på Østerbro. Her står vi klar til at rådgive dig om vores udvalg – altid med kvaliteten og kundeservicen i centrum.

For os gør det ingen forskel, om du bare har brug for nye lygter til cyklen, eller du ønsker at udskifte den gamle cykel med en nyere model. Vi har alt fra klassiske dame- og herrecykler til ladcykler og låse, der sikrer din cykel.

Vil du vide mere om Saxil cykler, kan du læse historien om os her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på 32 12 01 98 , hvis du har spørgsmål.

Besøg vores værksted – cykelsmed på Østerbro

Saxil Cykler er ikke blot din lokale cykelhandler. På adressen på Østerfælled Torv 19 finder du også vores værksted, hvor vores hold af cykelsmede sørger for klargøring, service og reparation af cykler.

Søger du en cykelhandler eller en cykelsmed i København, som sætter kvaliteten og din køreglæde i højsædet, er du altid velkommen hos Saxil cykler.

Viser 1–12 af 134 resultater