Butik

Cykelhandler

Velkommen til Saxil Cyklers online cykelhandler. Her kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af cykler og tilbehør. Her finder du både herrecykler, damecykler og børnecykler samt alt fra bagkurve og barnestole til låse og lygter.

Se udvalget længere ned på siden, eller besøg os på Østerfælled Torv 19 på Østerbro.

Saxil Cykler – din cykelhandler København

København er en cykelby. Faktisk er den igen og igen blevet kåret til verdens bedste bedste cykelby. Det skyldes blandt andet de gode cykelforhold samt Københavns Kommunes mål om, at 50 % af ture til arbejde og uddannelse i kommunen skal ske på cykel.

Bor du selv i København eller omegn, er du højst sandsynligt også trofast bruger af byens fintmaskede net af cykelstier – eller også vil du gerne være det. I så fald kan du roligt udforske Saxil Cyklers online cykelhandler.

Her finder du alle de kendte mærker som Batavus, Christiania cykel, Raleigh og Jopo, ligesom du også kan læse mere om og bestille Nørrebro-, Vesterbro- og Østerbro-cyklerne – en serie af cykler, som vi selv selv har udviklet og designet.

Cyklerne er udviklet specielt til bylivet og til dig, der gerne vil hurtigt rundt i byen på komfortabel vis – uanset om du er familiefar med brug for plads til børnene, du er teenager, eller du bare er på udkig efter en let og elegant cykel.

Se også vores fysiske cykelbutik

Foretrækker du at se cyklerne helt tæt på, er du altid velkommen i vores fysiske cykelbutik på Østerbro. Her står vi klar til at rådgive dig om vores udvalg – altid med kvaliteten og kundeservicen i centrum.

For os gør det ingen forskel, om du bare har brug for nye lygter til cyklen, eller du ønsker at udskifte den gamle cykel med en nyere model. Vi har alt fra klassiske dame- og herrecykler til ladcykler og låse, der sikrer din cykel.

Vil du vide mere om Saxil cykler, kan du læse historien om os her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på 32 12 01 98 , hvis du har spørgsmål.

Besøg vores værksted – cykelsmed på Østerbro

Saxil Cykler er ikke blot din lokale cykelhandler. På adressen på Østerfælled Torv 19 finder du også vores værksted, hvor vores hold af cykelsmede sørger for klargøring, service og reparation af cykler.

Søger du en cykelhandler eller en cykelsmed i København, som sætter kvaliteten og din køreglæde i højsædet, er du altid velkommen hos Saxil cykler.

Viser 1–12 af 134 resultater

 • Van De Falk Dame

  DKK 4,499.00
  Vælg muligheder
 • ABUS Hud-Y

  DKK 899.00
  Vælg muligheder
 • Ekstra Fragt

  DKK 49.00
  Tilføj til kurv
 • Academy 16″ Belt

  DKK 2,799.00
  Tilføj til kurv
 • Yepp Mini 1 Barnestol

  DKK 699.00
  Tilføj til kurv
 • Abus Lygtesæt Orion genopladelig COB LED micro usb kabel

  DKK 229.00
  Tilføj til kurv
 • Brooks Vedligeholdelsessæt m. fedt nøgle og klud

  DKK 119.00
  Tilføj til kurv
 • PukyMoto

  DKK 499.00
  Vælg muligheder
 • Puky Fitsch Classic

  DKK 599.00
  Tilføj til kurv
 • Jopo Forlygte

  DKK 29.00
  Vælg muligheder
 • Brooks Proofide fedt til lædersadel

  DKK 89.00DKK 119.00
  Vælg muligheder
 • Jopo Frontlad

  DKK 199.00
  Vælg muligheder